T90EV elektrisk pickup

Maxus T90EV Europas första elektriska pickup

Äntligen är den elektriska familje-pickupen Maxus T90EV i Sverige!

Erbjudande vid köp av lagerbil

Nu får du vinterhjul och hardtop eller rolltop för endast kr. 9.995:- exkl. moms. vid köp av en  lagerbil.

Värde upp till 60 000:-.

Bli kontaktad

Europas första elektriska pickup

Maxus T90EV är en stor elektrisk pickup med fem säten, den har ett robust utseende och en diger utrustningslista. Batteriet är på 88,5 kWh (netto) och ger en räckvidd på 330 km (WLTP blandad körning). Bilen kan laddas med 1-fas 6,6 kW, 3-fas 11 kW eller CCS snabbladdning. Dessutom levereras den med batterivärmare som standard. Med 5-sittplatser, 925 kg i lastvikt och möjlighet till dragkrok passar den lika bra som familjebil som en pickup för firman.

 

 

Utrustning och säkerhet

T90EV är en välutrustad pickup. Interiören är rymlig och modern och är utrustad med bland annat 10,3″ pekskärm, 6-vägs stoljustering på förarsidan och 4-vägs på passagerarsidan, Apple CarPlay, lädersäten och tvåvägsjusterbar läderratt. Säkerheten är också i fokus och bilen levereras med bland annat 4 airbags, sidokrockgardiner, bältespåminnare på alla platser, backkamera, parkeringssensor nödbromsassistans (EBA), antisladd och stabiliseringssystem (ESP), och Hill Descent Control (HDC).

Teknisk specifikation och utrustning

Batteri

Maxus T90EV är utrustad med stort batteri på 88,55 kWh (netto). Bilen har 3-fas laddning upp till 11 kW eller kan snabbladdas från 20-80% på 45 minuter (normaltemperatur) med en maximal laddhastighet på 80 kW.

T90EV levereras med CCS-laddstandard.

Läs mer om laddning

Räckvidd och förbrukning

Maxus T90EV kommer med 330* km räckvidd (WLTP blandad körning). Eftersom T90EV är typgodkänd som N1 transportbil är den WLTP-testad med tung last i jämförelse med personbilar som testas utan last och passagerare.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m.m. Angivet intervall är baserat på WLTP kombinerad cykel.

Läs mer om räckvidd och förbrukning

Galleri

Bilder av T90EV pickup

Färger

  • Blå

  • Orange

  • Svart

  • Grå

  • Vit

GARANTI

Det ska vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/16 000 mil på högspänningsbatteriet. Alla bilar är dessutom underredsbehandlade i Norden, vilket skyddar bilen mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.

Våra återförsäljare

Önskar du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare?

Vi finns över hela landet!

Våra återförsäljare

Bli kontaktad

Önskar du mer information om Maxus T90EV? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.