e-Deliver 9 chassi

e-Deliver 9 chassi Med möjlighet till både specialanpassat skåp och flak

Helelektriska e-Deliver 9 chassi är en mycket flexibel plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak.

e-Deliver 9 - med specialanpassat skåp och flak

E-Deliver 9 är en mycket flexibel elektrisk plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Vi bygger om e-Deliver 9 chassi i samarbete med lokala påbyggare, och påbyggnationerna består av lätt och gediget material för att optimera fordonets nyttolast.

Kontakta din närmaste återförsäljare för att skräddarsy din bil.

Våra återförsäljare

e-Deliver 9 - med specialanpassat skåp

e-Deliver 9 chassi kan levereras med specialanpassat skåp. Påbyggnationerna görs i samarbete med lokala påbyggare och består av fast och lätt material för att optimera fordonets nyttolast.

e-Deliver 9 - specialanpassat flak

e-Deliver 9 chassi kan levereras med specialanpassat flak. Påbyggnationerna görs i samarbete med lokala påbyggare och kan levereras med både nedfällbara lemmar samt tipp.

e-Deliver 9 chassi

Vi skräddarsyr din bil efter dina behov

Maximal komfort

E-Deliver 9 levereras med klassledande komfort för både förare och passagerare.
I hytten imponerar e-Deliver 9 med sin utmärkta sittkomfort och premium känsla. I en Maxus e-Deliver 9 kommer du att uppleva personbilskomfort i en transportbil.

Bli kontaktad

Vill du få mer information om Maxus e-Deliver 9 chassi? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.