Maxus finans

Alla bilköp finansieras på ett eller annat sätt, antingen med hjälp av egna medel eller via en finansieringspartner.

Finansiering

Maxus samarbetar med DNB och tillsammans kan vi erbjuda en skräddarsydd finansieringslösning som är anpassad efter din ekonomi. Oavsett om du har för avsikt att finansiera din bil med egna medel så kommer vi gärna med ett förslag. Kanske har våra säljare en lösning du inte tänkt på?

Bilfinansiering kan i huvudsak delas upp i två, billån och leasing. Vi har bra erbjudanden på båda lösningarna, vilket som passar dig bäst beror på en rad faktorer. Det finns olika fördelar för dig som kund som det är viktigt att tänka igenom innan du väljer.

Fördelar med billån

Du äger bilen själv, och du kan sälja den när som helst. Flexibiliteten i ett billån gör att du kan ändra dig om ditt bilbehov förändras. Du får avdrag för räntekostnader. Det finns ingen begränsning på körsträcka, och du har en potentiell vinst på att sälja.

Alla våra återförsäljare erbjuder finans genom våra två samarbetspartner DNB.

Fördelar med leasing

Genom att ingå avtal om leasing kan du lämna tillbaka bilen först vid avtalets upphörande. Detta är i stort sett ett bekymmersfritt bilägande.

Det som är viktigt med ett sådant avtal är att service och underhåll utförs enligt överenskommelse hos en auktoriserad Maxus-verkstad.

Man får stor förutsägbarhet, och man binder inget kapital. Leasingavtal görs via din återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.