TA HAND OM DIN MAXUS

Hos din auktoriserade Maxus-verkstad tar du hand om din Maxus på bästa sätt!

MAXUS ORIGINALSERVICE

Ingen kan Maxus bättre än vi. På våra auktoriserade Maxus-verkstäder arbetar våra specialutbildade tekniker med originaldelar, rätt utrustning och den senaste tillgängliga programvara för din bil.

Boka din nästa service hos din närmaste auktoriserade Maxus-verkstad för att vara säker på att din Maxus blir tillvaratagen på bästa sätt.

FÖRLÄNGER BILENS LIVSLÄNGD

På en auktoriserad din Maxus-verkstad träffar du Maxus utbildade tekniker som använder Maxus originaldelar. Detta säkerställer att bilen behåller sin ursprungliga kvalitet, förlänger dess livslängd och säkerställer att värdet på din Maxus behålls.

ANDRAHANDSVÄRDET

Om du utför service och reparationer på din auktoriserade Maxus-verkstad säkerställer du ett högt andrahandsvärde när du väljer att byta till en ny Maxus.

 

ORGINALDELAR

För att säkerställa att din bil fortsätter vara en Maxus Använder den auktoriserad Maxus-verkstad fabrikens underhållsprogram och delar som är konstruerade för bilen.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.