Service på Maxus märkesverkstad

Det kan löna sig att välja en auktoriserad Maxus-verkstad när du ska serva din bil, vi känner din Maxus bäst.

Förlänger bilens livslängd

På en auktoriserad Maxus-verkstad träffar du Maxus-specialister och din bil får originaldelar. Dessa delar säkerställer att bilen behåller sin ursprungliga kvalitet och förlänger både dess livslängd och tillförlitlighet.

Detta ger dig tryggheten i att din Maxus håller hög kvalitet.

Bygger förtroende vid en framtida försäljning

Om du utför service och reparationer på din auktoriserade Maxus-verkstad bygger du förtroende och trygghet bland köparna. Du säkerställer ett bättre andrahandsvärde när du väljer att byta bil.

 

Undvik falska bildelar

Det har skett en ökning av falska och piratkopierade bildelar. Undvik därför att köpa bildelar på billiga hemsidor, från privatpersoner eller via andra obehöriga kanaler.

Använder du en auktoriserad Maxus-verkstad underhålls din bil enligt fabrikens specifikationer och delarna är i enlighet med fabrikens krav.

Service

Service på din Maxus bör utföras regelbundet. Vi uppmuntrar alla Maxus-ägare att få sin bil servad på en auktoriserad Maxus-verkstad med originaldelar från Maxus.

Om du har frågor om serviceintervallet för din bil, kontakta din verkstad.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.