Redo för semestern

Gör din Maxus redo för semester. Vi har extrautrustning du behöver.

Takräcke

Med ett takräcke kan du enkelt maximera bilens lastkapacitet och ta med utrustning som takbox, skidor, cyklar, kajaker, stegar med mera. Vi har takräcken till Maxus e-Deliver 3 och Euniq.

Cykelhållare

Ska du ut på en cykeltur under din semester? Transportera cyklarna på ett säkert sätt. Vi har olika cykelhållare till din Maxus med plats för en eller flera cyklar – Dessa kan enkelt monteras antingen på din dragkrok eller på taket på din Maxus Euniq. Kontakta din återförsäljare för att se vad vi kan erbjuda för din bil.

Takbox

Behöver du extra lastutrymme kan en takbox vara lösningen. Vi har olika typer av takboxar till din Maxus Euniq – dessa finns i svart, vit eller bilens färg.

Dragkrok

Vi erbjuder dragkrok som tillval till samtliga Maxusmodeller.

Olika hållare till takräcke

Blir det en aktiv semester i år? Med en hållare till takräcket på din Maxus Euniq kan du säkert och enkelt transportera skidor, snowboards, kanoter, paddleboards eller surfbrädor – och lasten går snabbt och enkelt att lossa.

Kontakta din återförsäljare för att se vad vi kan erbjuda din bil.

Lastnät

Ett lastnät till din Maxus Euniq gör att du kan ta med dig mer bagage. Du kan lasta bagage ända upp till taket i bagageutrymmet utan risk för att lasten faller framåt till baksätet.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.