Den välkända logistikaktören Bring stärker den gröna omställningen. Bring har valt som en del av sin gröna leveranskedja, att fler av deras bilar nu kommer att köras med 100% el.

Som leverantör av elbilarna har valet bl.a fallit på Maxus. Autonorden har i samarbete med Maxus Danmark stått för leverans av bilarna. Från och med idag, den 1 oktober, är Brings paketleveranser co2-fria i Köpenhamn, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby och Dragør.

Maxus e-Deliver9: Stor elektrisk transportbil med lång räckvidd

Mikkel Skjellerup (Försäljningschef på Autonorden, ed.) är naturligtvis glad över att Bring valt att ingå ett samarbete med Autonorden i förhållande till den gröna omställningen med inköp av Maxus elektriska transportbilar:

"Specifikt är det den stora skåpbilen e-Deliver9, som är en av de största modellera i segmentet med en lastkapacitet på upp till 1200 kg. Bring har också valt att bilarna ska ha skjutdörrar på båda sidor. Batteriets räckvidd är så mycket som upp till 296 km (WLTP combined), och på 42 minuter kan det kraftfulla 88,55 kWt-batteriet laddas upp till 80 %. Den övergripande helhetsupplevelsen av pris och kvalitet hjälper också Bring att välja e-Deliver9 modellen", avslutar Mikkel Skjellerup.

De senaste åren har vi sett att allt fler kunder efterfrågar grönare leveranser. Denna investering i flera eldrivna fordon är en viktig pusselbit för att göra Danmark helt grönt, säger Johnnie Guldbrandt, distributionschef för Bring in Danmark.