EV80 - Klassledande el-transportbil

EV80 har klassledande räckvidd och är den största eldrivna transportbilen på marknaden. Nyttolasten på en EV80 är på hela 950 kg, och du kan även koppla på släp upp till 1 250 kg.

Som skåpbil finns EV80 i två varianter, med olika höjder. De har en lastvolym på 10,2–11,5 m3, och finns tillgänglig med två skjutdörrar.

Laddning

Maxus EV80 har en batterikapacitet på 56 kWh. Laddningstiden med DC-anslutning 30 kW beräknas till ca. 2 timmar och ca. 8,5 timmars AC-anslutning 6,6 kW. Alla Maxus-fordon har möjlighet att använda en snabbladdare med CCS-standarden. Nödladdaren som levereras från Maxus kan ge maximalt 10A från ditt uttag.

 

 

Prislista och tekniskt information

EV80 har en klassledande räckvidd och är den största eldrivna transportbilen på marknaden. Prislista och tekniska specifikationer för alla varianter av EV80 finner du i översikten som du hittar här.

Relaterade elektriska modeller

EV80 chassi

Återförsäljare

Önskar du komma i kontakt med en av våra återförsäljare?

Vi har återförsäljare över hela landet. Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare.

Översikt Återförsäljare

Bli kontaktad

Önskar du att provköra eller få mer information om Maxus e-Deliver 3 eltransportbil? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av en av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj din återförsäljare

Välj din återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus Sverige från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.