Euniq5 med sex sittplatser – 100% Elektrisk familjebil

Pris från
529 900:-
Batteri
70 kWh
Sex sittplatser
familjebil

MAXUS EUNIQ5 MED SEX SITTPLATSER- EN STOR ELEKTRISK FAMILJEBIL

Maxus Euniq5 men sex sittplatser är en helelektrisk, rymlig och flexibel familjebil med stort bagageutrymme och imponerande komfort.
Denna bil är perfekt för familjer som vill ha både stort utrymme och bra sittkomfort för både förare och passagerare.

Dessutom levereras bilen med en räckvidd på 345 – 420 km (WLTP kombinerat / urban), och är därför en bil för både vardags- och långresor.
Den har ett 70 kW batteripaket och kan snabbladdas från 30 – 80 % på 35 minuter.

INTERIÖR
Utmärkt
sittkomfort
Öppningsbart
panoramaglastak
Trådlös
mobilladdning

SÄKERHET

Sexsitsiga Maxus Euniq5 har en hög utrustningsnivå och ett antal passiva och aktiva säkerhetsfunktioner, som bidrar till en trygg och bekymmersfri körning.
Den levereras med bland annat bromseffektförstärkare, elektronisk stabilitetskontroll, dödvinkelvarnare, adaptiv farthållare och nödbromsassisten.

GARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.

Garantiöversikt

RÄCKVIDD OCH FÖRBRUKNING

Euniq5 med sex sittplatser är en elektrisk familjebil som kombinerar bra utrymme och lång räckvidd.
Bilen levereras med en räckvidd från 345 – 420 km * (WLTP kombinerat / urban), och är ett bra val oavsett om du kör till och från jobbet, i stugan eller ska på familjesemester.

*Räckvidden påverkas av flera faktorer, som temperatur, körmönster, lufttryck i hjul med mera. Det angivna intervallet är baserat på WLTP-cykeln.

LADDNING

Sexsitsiga Maxus Euniq5 har en batterikapacitet på 70kWt. Laddningstiden med DC-anslutning från 30 – 80 % beräknas till ca 35 minuter.
Alla bilar från Maxus har möjlighet att använda snabbladdare med CCS-standard.

MAXUS VÄGASSISTANS

Som en extra trygghet ingår Maxus treåriga Nybilassistans från bilens första registreringsdatum. Det innebär att du får hjälp om problem skulle uppstå på vägen, dygnet runt, i hela Europa.

Vid skada ring:

Inom Sverige: 0771-32 83 80

Från övriga Europa: +46 771 32 83 80

Läs mer om vår nybilassistans här

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Önskar du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare?

Vi finns över hela landet!

BLI KONTAKTAD

Önskar du att provköra eller få mer information om Maxus Euniq5 med sex sittplatser? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av en av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj din återförsäljare

Välj din återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus Sverige från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.