Sjusitsiga MAXUS EUNIQ5

Räckvidd (WLTP combined/urban)
från 260-356 km
Pris
499.900,-
Privatleasing
från 5.490 kr/mån

Upptäck världen med sjusitsiga MAXUS EUNIQ5

Med sju platser, räckvidd från 260-356 km (WLTP combined/urban), takrails och dragkrok, är Euniq5 den perfekta elbilen. Här kan hela familjen enkelt åka på vardagliga äventyr. Vare sig om du ska på fotbollsträning, till stugan eller besöka familjen är Euniq5 den perfekta bilen.

Med Euniq får du en stor familjebil av högsta kvalitet och klassledande räckvidd.

 

DEN perfekta familjebilen
Utrymmen
Sju sittplatser
Möjlighet till
dragkrok
Möjlighet till
takräcke

Privatleasing

Nu kan du få Maxus sjusitsiga Euniq5 för endast 5.490:- per månad!

 

5 490 kr/mån. 24 månader, 1 500 mil/år. Inkl. Maxus Service.

Interiör
Modern
Inredning
Öppningsbart
Panoramaglastak
Trådlös
Mobilladdning

Säkerhet

Maxus Euniq5 har en hög utrustningsnivå och många passiva och aktiva säkerhetsfunktioner. Bilen har bl a:

  • Nödbromsassistent
  • Elektronisk stabilitetskontroll
  • Automatiskt nödbromssystem
  • Dödavinkelvarnare
  • Adaptiv farthållare

MAXUS VÄGASSISTANS

Som en extra trygghet ingår Maxus treåriga Nybilassistans från bilens första registreringsdatum. Det innebär att du får hjälp om problem skulle uppstå på vägen, dygnet runt, i hela Europa.

Vid skada ring:

Inom Sverige: 0771-32 83 80

Från övriga Europa: +46 771 32 83 80

Läs mer om vår nybilassistans här

Färger

Black
Polar Ash
Silver
White

GARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.

Garantiöversikt

RÄCKVIDD OCH FÖRBRUKNING

Länge har viljan att köra till stugan med hela familjen varit en elektrisk dröm. Kombinationen av tillräckligt bagageutrymme, lång räckvidd och eldrift har tidigare reserverats för miljonbilar bilar. Tills nu!

Med ett klassledande räckvidd från 260-356 km* (WLTP combined/urban) är Maxus Euniq5 ett bra val oavsett om du kör till och från jobbet, till stugan eller åker på familjesemester.

Räckvidden påverkas av flera faktorer, som temperatur, körmönster, lufttryck i hjul med mera. Det angivna intervallet är baserat på WLTP-cykel och är den vanligaste mätmetod som används.

LADDNING

Maxus Euniq5 har en batterikapacitet på 52,5 kWt. Laddningstiden med DC-anslutning beräknas till cirka 30 minuter och cirka 8 timmar med AC-anslutning. Alla Maxus-fordon har möjlighet att använda en snabbladdare med CCS-standard.

Nödladdaren som levereras från maxus kan dra maximalt 10A från ditt uttag.

Mer information

Önskar du veta mer om sjusitsiga Maxus Euniq5? Klicka på länkarna under för prislista, teknisk information och utrustningslista.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, luftryck i däcken och mer. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Urban cycle. Klicka på länken för en komplett översikt över räckvidden och teknisk information. Du kan läsa mer om räckvidd och förbrukning här. Önskar du veta mer om laddning kan du klicka här.

Våra återförsäljare

Önskar du komma i kontakt med en av våra återförsäljare? Vi har återförsäljare över hela landet.

Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare.

Bli kontaktad

Önskar du att provköra eller få mer information om sjusitsiga Maxus Euniq5? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av en av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj din återförsäljare

Välj din återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus Sverige från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.