Euniq6 SUV

Bagageutrymme
754 liter
Max
utrustning

Euniq6 SUV – Max av allt

Snart kommer vår nya elbil Maxus Euniq6 SUV till Sverige! Euniq6 är en stor, elektrisk SUV designad för både vardags- och långresor. Med klassens största bagageutrymme på 754 liter och ett stort utrustningspaket som standard, är detta den perfekta elektriska familjebilen.

Max utrustad

Euniq6 levereras alltid med ett stort och rikligt utrustningspaket. I paketet ingår Apple Carplay, stort elektriskt panoramasoltak, atmosfäriskt ljus i 64 olika färger, trådlös mobilladdning, Keyless GO, 6-vägs elektronisk justering av förarstolen och svart läderinteriör.

Bilen erbjuder också ett brett utbud av säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som ger säker körning för dig och dina. Euniq6 levereras med bland annat Adaptiv farthållare, 360° parkeringskamera, filbytesvarning, döda vinkeln varnare, automatiskt nödbromsningssystem, parkeringssensor fram och bak, elektronisk stabilitetskontroll och en rad andra funktioner.

Max
bagageutrymme
Max
utrustning
Max
teknologi

Max storlek

Med Euniq6 får du en stor SUV med plats för allt du behöver – och lite till! Utvändigt mäter bilen 4735 mm lång, 1860 mm bred och 1736 mm hög. Axelavståndet är 2760 mm och markfrigången är 190 mm.
På insidan får du klassens största bagageutrymme på hela 754 liter och platsbrist blir därför aldrig ett bekymmer.

Både fram- och baksätena erbjuder stor och rymligt plats, vilket ger bra benutrymme och takhöjd för både förare och passagerare.

Max design

Det råder ingen tvekan om att Euniq6 väcker uppmärksamhet på vägen. Den kommer med ett modernt utseende, vackra linjer och en tuff och sportig front, vilket ger en snygg och genomförbar design. Bilen har bland annat Full LED-teknik, 18″ aluminiumfälgar och ett elektriskt panoramasoltak.

GARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.

Garantiöversikt

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV OCH FÅ DE SENASTE NYHETERNA OM EUNIQ 6!

Batteri och laddning

Euniq6 SUV kommer med 70 kWh netto batterikapacitet. Bilen har en inbyggd laddare på 7,2 kW för hemladdning, och snabbladdas från 30-80 % på 35 minuter vid normala temperaturer. Bilen levereras med CCS-laddningsstandard.

Räckvidd och förbrukning

Euniq6 levereras med angiven räckvidd från 354-452 km *(WLTP kombinerat / urban), och lämpar sig därmed väl för både vardags- och långresor.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Combined/Urban cycle.

MAXUS VÄGASSISTANS

Som en extra trygghet ingår Maxus treåriga Nybilassistans från bilens första registreringsdatum. Det innebär att du får hjälp om problem skulle uppstå på vägen, dygnet runt, i hela Europa.

Vid skada ring:

Inom Sverige: 0771-32 83 80

Från övriga Europa: +46 771 32 83 80

Läs mer om vår nybilassistans här

Färger

Vit
Svart
Röd
Silver

Våra återförsäljare

Önskar du komma i kontakt med någon av våra återförsäljare? Vi finns över hela landet.

Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare.

BLI KONTAKTAD

Önskar du få mer information om Maxus Euniq6 SUV? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av en av våra återförsäljare.

Välj din återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus Sverige från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.