e-Deliver 3

Räckvidd upp till
238 km (WLTP kombinerat)
Nybilsgaranti
5 år/100 000 km
Lastvolym
4,8/6,3 m3

Upptäck din nya eltransportbil - nu med automatisk klimatanläggning

Maxus e-Deliver 3, världens första el-transportbil, är konstruerad som en elbil från grunden. e-Deliver 3 är inte en ombyggd Diesel- eller bensinbil. Med anledning av detta så har man sparat hela 200 kg på konstruktionsvikten vilket ger hög nyttolast.

e-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 930 kg nyttolast. Batteripaket på 50,2 kWt ger klassledande räckvidd.

En eltransportbil med många möjligheter
Batteripaket
50,2 kWt
Nyttolast upp till
930 kg

VÄLJ MELLAN KORT OCH LÅNG TRANSPORTBIL

Med e-Deliver3 kan du välja mellan kort och lång variant av bilen. Med bilens sidohängda bakdörrar är lastning med gaffeltruck enkel.
Med den korta varianten får du 4,8m3 utrymme, medan den långa varianten har upp till 6,3 m3 lastutrymme.I den långa varianten med upp till 270 cm lastlängd går gipsskivorna in utan problem.

Två olika längder

Se skillnaden i längderna här. Dra väljaren till höger/vänster för att se skillnaderna.

Batteri och laddning

Laddning

När du laddar med en laddbox via den integrerade 6,6 kW-laddaren tar det ca 8 timmar att ladda 50,2 kWh-batteriet.

Med en snabbladdare (DC) minskar laddningstiden ner till endast 45 minuter beroende på effekt i laddstationen.

 

 

 

Räckvidd och förbrukning

Maxus e-Deliver 3 har en klassledande räckvidd på upp till 238 km (WLTP kombinerad)

Du kan också välja mellan två körlägen – normal och eco. I tillägg kan du också välja mellan tre regenereringsnivåer – lätt, medel och kraftig. Därmed bestämmer du själv hur ekonomiskt du önskar att köra och hur mycket energi du vill återvinna när du bromsar.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Combined cycle.

Maxus vägassistans

Som en extra trygghet ingår Maxus treåriga Nybilassistans från bilens första registreringsdatum. Det innebär att du får hjälp om problem skulle uppstå på vägen, dygnet runt, i hela Europa.

Vid skada ring:

Inom Sverige: 0771-32 83 80

Från övriga Europa: +46 771 32 83 80

Läs mer om vår nybilsassistans här

Säkerhet

Maxus e-Deliver 3 är utrustad med ett heltäckande aktivt säkerhetspaket som standard. I utrustningen ingår ESP och en bromsassistent (BAS) samt många andra säkerhetssystem.

Elektroniskt stabilitetsprogram (ESP)
ESP övervakar och kontrollerar stabiliteten i Maxus e-Deliver 3 så att du inte förlorar kontrollen när du plötsligt måste manövrera, i svängar eller i svåra situationer.

Låsningsfria bromsar (ABS)
Vid nödbromsning förhindrar ABS att dina hjul låser sig när du bromsar. Det innebär att om du bromsar plötsligt kan du fortfarande styra bilen för att undvika hinder.

Bromskraftfördelning (EBD)
EBD (Electronic Brakeforce Distribution) säkerställer korrekt bromseffekt och fördelning på de olika axlarna, även i nödsituationer, beroende på lastens vikt i lastutrymmet.

Bromsassistent (BAS)
Bromsassistentsystemet ökar bromseffekten i nödfall och säkerställer kortast möjliga bromssträcka.

Färger

Vit
Silver
Svart

GARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/16 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 10 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.

Garantiöversikt

Mer information

e-Deliver 3 har klassens bästa specifikationer. Önskar du mer information om e-Deliver 3? Klicka på länkarna under teknisk information, prislista eller tillbehörsbroschyr.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Combined cycle.

Våra återförsäljare

Önskar du komma i kontakt med en av våra återförsäljare? Vi har återförsäljare över hela landet.

Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare.

Bli kontaktad

Önskar du att provköra eller få mer information om Maxus elektriska transportbil e-Deliver 3? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av en av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Välj din återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus Sverige från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.