e-Deliver 3 chassi

e-Deliver 3 chassi Med möjlighet till både påbyggt skåp och flak.

Helelektriska e-Deliver 3 chassi är en mycket flexibel plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar. Vi bygger om e-Deliver 3 i samarbete med lokala påbyggare och påbyggnationerna består av lätt och gediget material för att optimera fordonets nyttolast. Kontakta din närmaste Maxus-återförsäljare för att skräddarsy din bil.

En flexibel plattform

e-Deliver3 kan anpassas efter dina behov

Nyttolast
Upp till 1.095 kg
Specialanpassade
påbyggnationer
  • Apple CarPlay

    e-Deliver 3 chassi levereras med Apple CarPlay, som bidrar till bra underhållning under arbetsdagen.

  • Komfort

    Hytten i e-Deliver 3-chassit är bekväm, praktisk och rymlig.

  • Automat

    Bilen levereras med automatisk växellåda.

Batteri och laddning

e-Deliver 3 chassi kommer med ett 50,2 kWt batteripaket. Vid laddning via en laddbox med den integrerade 6,6 kW laddaren tar det cirka 8 timmar att ladda batteriet.

Men en snabbladdare (DC) reduceras laddningstiden till endast 45 minuter.

Läs mer om laddning

Räckvidd och förbrukning

Maxus e-Deliver 3 chassi har en räckvidd på upp till 253 km * (WLTP blandad körning).

Du kan välja mellan två körlägen – normal och eko. Dessutom kan du också välja mellan tre energiåtervinningsnivåer – lätt, medel och stark. Därmed bestämmer du själv hur ekonomiskt du vill köra, och hur mycket energi du vill återvinna när du bromsar.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m.m. Angivet intervall är baserat på WLTP kombinerad cykel.

Läs mer om räckvidd och förbrukning här.

Garanti

Det ska vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/16 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 10 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom underredsbehandlade i Norden, vilket skyddar bilen mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.

Våra återförsäljare

Önskar du få mer information om Maxus elektriska e-Deliver 3 chassi? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av våra återförsäljare.

Galleri

e-Deliver3 chassi

Bli kontaktad

Önskar du få mer information om Maxus elektriska e-Deliver 3 chassi? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.