e-Deliver 3 chassi

Pris från
379.900,-
Helelektrisk
plattform

Nu kommer e-Deliver 3 som chassi

Maxus har Sveriges bredaste sortiment av elektriska transportbilar, och utökar nu sitt sortiment med e-Deliver 3 som chassi. Helelektriska e-Deliver 3 är en mycket flexibel plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Vi bygger om e-Deliver 3 i samarbete med lokala påbyggare och ombyggnationerna består av gediget och lätt material för att optimera fordonets nyttolast.

e-Deliver 3 chassi kommer med ett batteripaket på 50,2 kWt och kan ta upp till 1.095 kg nyttolast.

Kontakta din närmaste Maxus-återförsäljare för att skräddarsy din bil.

EN FLEXIBEL PLATTFORM
Nyttolast upp till
1.095 kg
Specialanpassade
Påbyggnationer

BATTERI OCH LADDNING

e-Deliver 3 chassi kommer med ett 50,2 kWt batteripaket. Vid laddning via en laddbox med den integrerade 6,6 kW laddaren tar det cirka 8 timmar att ladda batteriet.

Men en snabbladdare (DC) minskar laddningstiden till endast 45 minuter.

RÄCKVIDD OCH FÖRBRUKNING

Maxus e-Deliver 3 chassi har en räckvidd på upp till 253 km * (WLTP kombinerat).

Du kan välja mellan två körlägen – normal och eko. Dessutom kan du också välja mellan tre energiåtervinningsnivåer – lätt, medel och stark. Därmed bestämmer du själv hur ekonomiskt du vill köra, och hur mycket energi du vill återvinna när du bromsar.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m.m. Angivet intervall är baserat på WLTP kombinerad cykel.

BLI KONTAKTAD

Vill du ha mer information om Maxus e-Deliver 3 chassi? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av en av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Välj din återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om Maxus Sverige från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.